Věříte na Ježíška? Jestli ne, tak v Dětském centru Plzeň, v hospicové péči Domov a také v Dětském domově v Trnové určitě věří. Ježíšek z OMEXOMu jim totiž letos nadělil dárky, které opravdu nečekali.

Naše společnost podporuje Dětské centrum Plzeň už několik let a vánoční dárek, který si převzala ředitelka centra Jana Tytlová pomůže s rekonstrukcí oddělení v budově v Plzni-Doubravce. Šek na 200 tisíc korun přímo v Dětském centru předal Janě Tytlové generální ředitel společnosti OMEXOM GA Energo Zdeněk Židek spolu s výkonným  ředitelem Václavem Svobodou.

Do Dětského domova Trnová se před Vánoci vypravili opět zástupci vedení společností, aby překvapili ředitelku domova Helenu Tichou. Předali jí totiž šek na 50 tisíc korun. Děti si díky tomu budou moci užít zimní radovánky na horách. Už mají naplánovaný pobyt na šumavském Špičáku.

Obrovské překvapení zažila Jana Červánková, ředitelka Domova – plzeňské hospicové péče, když na předvánočním benefičním koncertu rozbalila dárek od společnosti OMEXOM GA Energo. V dárkové krabičce byla totiž maketa osobního automobilu, který domov moc potřebuje, ale z vlastních prostředků by nebylo možné ho pořídit. Klíčky k opravdovému autu si Jana Červánková převezme z rukou vedení společnosti ve čtvrtek 3. 1. 2019.