Společnost OMEXOM GA Energo se do světového dne dárcovství zapojí spolu se svými zaměstnanci prostřednictvím sbírky s názvem OMEXOMÁCI DĚTEM. Ve dnech 8. 10. až 3. 12. 2019 se uskuteční zaměstnanecká sbírka pro děti ve třech dětských domovech: Dětský domov Trnová a Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Delfínek v Trnové na Plzeňsku, Dětský domov Česká Lípa a Dětské centrum Chovánek v Brně. Do sbírky se zapojí nejen zaměstnanci na pobočkách v Plzni, České Lípě a Brně, kde bude možné přispět do kasičky, ale je zřízen také transparentní účet, kam mohou přispět všichni zaměstnanci.

Samotná společnost se ke sbírce připojí až na závěr sbírky, konečnou částku totiž svým finančním příspěvkem zdvojnásobí! Celková navýšená částka pak bude rozdělena na tři stejné díly a finance budou použity k renovaci hřiště a nákupu potřebného vybavení a pomůcek.

V období od 18. 11. do 3. 12. 2019 se v jednotlivých dětských domovech uskuteční také dobrovolnická odpoledne, kde se do programu zapojí nejen zaměstnanci, ale i vedení firmy.