Certifikát stříbrný cyklozaměstnavatel obdržela naše společnost za pravidelnou účast v celorepublikové výzvě Do práce na kole a vytváření podmínek pro zaměstnance, kteří se do práce dopravují touto ekologickou cestou.

„Jízda na kole zvyšuje produktivitu, šetří náklady a posiluje zdraví. Nejen toto jsou důvody, proč se pravidelně zapojujeme do akce Do práce na kole. Týmová podpora a vzájemná motivace k tomu, kdo najede víc kilometrů, je důležitou součástí této výzvy. Pro zaměstnance se snažíme vytvářet podmínky k tomu, aby mohli do práce na kole dojíždět pravidelně. Ve firmě velmi dbáme na udržitelnost a ochranu životního prostředí a cestování na kole je jednou ze součástí této snahy,“ říká generální ředitel společnosti OMEXOM GA Energo Zdeněk Židek.

Certifikovaný cyklozaměstnavatel je evropský standard pro firmy, které vylepšují podmínky na pracovišti a pomáhají svým zaměstnancům ke snadnějšímu dojíždění na kole. Certifikát je udělován na jeden rok. Více informací najdete na www.cyklozamestnavatel.cz.