Společnost OMEXOM GA Energo v roce 2023 otevírá první ročník OMEXOM letní školy pro studenty vysokých škol se zaměřením na energetiku a elektrotechniku. Přihlášky je možné posílat do 31. 7. 2023.

„Naším cílem je představit studentům společnost a možnosti, které tu po studiu mají, ale také zvýšit zájem o energetiku a vše, co s tím souvisí. Chceme ukázat jaký má tento obor v praxi záběr, ale také to, že podporujeme moderní vzdělávání nebo rozvoj chytrých technologií,“ vysvětluje generální ředitel společnosti Zdeněk Židek.

Do OMEXOM letní školy se mohou přihlásit studenti druhého a vyššího ročníku vysoké školy v oboru energetika nebo elektrotechnika, podmínkou je znalost angličtiny. Letní škola se uskuteční v termínu od 28. 8. do 1. 9. 2023 v Plzni.

„Studenti se poznají s odborníky, budou mít možnost seznámit se s pracovními postupy i programy, které se ve firmě používají. Součástí letní školy bude také návštěva vzdělávacího střediska v německém Korbußenu,“ doplňuje Zdeněk Židek a dodává, že kapacita letní školy je omezená.

Přihlásit se do OMEXOM letní školy můžete prostřednictvím formuláře zde.