První letošní veletrh pracovních příležitostí se uskutečnil 15. března na Západočeské univerzitě v Plzni. Naše společnost je tradičním účastníkem veletrhu a bylo zřejmé, že studenti naši firmu už znají. 

„Studenti už mají spoustu informací načerpanou z on-line prostředí, ale i tak se na stánku zajímali o to, čím se naše firma zabývá a jaké máme volné pracovní pozice,“ říká Lucie Walterová z personálního oddělení OMEXOM GA Energo. Na stánku byl také studentům k dispozici Karel Křížek, vedoucí oblasti Projekty NN, VN, který zájemcům popisoval náplň práce projektantů, jaké programy využívají a co všechno se v naší firmě projektuje.

Nejčastěji si studenti spojují OMEXOM GA Energo se Smart City Polygonem, který mnozí z nich znají. „Studenti o naší firmě vědí a mají i přehled kde sídlí a ví zhruba, co děláme. Je zřejmé, že propagace a marketing funguje,“ uzavírá Lucie Walterová.

Příští veletrh s názvem PerFEKT JobFair VUT se uskuteční v 25. dubna v Brně. Náš modrý stánek tam bude pro studenty opět k dispozici.